Bergendahls El Projekt

Vilka är vi?

Under 2012 renodlades moderbolaget Bergendahls El Gruppens långa och gedigna erfarenhet av projektverksamhet till ett dotterbolag, Bergendahls El Projekt. Vi samlar spetskompetensen inom större entreprenader. Genom noggrann planering, tydlig styrning och ett professionellt utförande skapar vi kostnadseffektiva lösningar av hög kvalité för våra kunder. Bergendahls El Projekt är beläget i Göteborg och har idag 55 anställda.

 

Bergendahls El Gruppen

Samverkan med övriga dotterbolag inom Bergendahls El Gruppen ger en unik möjlighet att tillhandahålla spetskompetens genom hela kedjan från kraftförsörjning via elinstallation till larm och data inom projekten.

 

Våra medarbetare

På Bergendahls El Projekt har vi engagerade medarbetare med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Genom fortlöpande utbildning inom teknik- och miljöområdet säkerställer vi att de höga krav som vi ställer på oss själva och det vi gör alltid uppfylls. Vi söker regelbundet efter fler kompetenta tekniker, se koncernens karriärsida för nuvarande utannonserade tjänster.

Projekt

Klicka på bilderna för att läsa mer om projekten.

Kontakt:

Bergendahls El Projekt AB
Omvägen 2H
412 75 Göteborg
Växel: 031-725 12 00
Hitta till oss