fbpx

Bergendahls El Projekt

Vilka är vi?

Under 2012 renodlades moderbolaget Bergendahls El Gruppens långa och gedigna erfarenhet av projektverksamhet till ett dotterbolag, Bergendahls El Projekt. Vi samlar spetskompetensen inom större entreprenader. Genom noggrann planering, tydlig styrning och ett professionellt utförande skapar vi kostnadseffektiva lösningar av hög kvalité för våra kunder. Bergendahls El Projekt är beläget i Göteborg och har idag 55 anställda.

 

Bergendahls El Gruppen

Samverkan med övriga dotterbolag inom Bergendahls El Gruppen ger en unik möjlighet att tillhandahålla spetskompetens genom hela kedjan från kraftförsörjning via elinstallation till larm och data inom projekten.

 

Våra medarbetare

På Bergendahls El Projekt har vi engagerade medarbetare med hög kompetens och gedigen erfarenhet. Genom fortlöpande utbildning inom teknik- och miljöområdet säkerställer vi att de höga krav som vi ställer på oss själva och det vi gör alltid uppfylls. Vi söker regelbundet efter fler kompetenta tekniker, se koncernens karriärsida för nuvarande utannonserade tjänster.

Belysningssystem 

Vi har stärkt vårt affärsområde för att kunna erbjuda support beträffande olika digitala belysningssystem i fastigheter, både vid nybyggnation eller serviceunderhåll på befintliga anläggningar.

Vi erbjuder även möjlighet till projekteringsstöd, rådgivning samt konsultation vid programmering eller service av din anläggning. Vid intresse kontakta Mikael Nyqvist på Bergendahls El Projekt AB.

Läs mer om Belysningssystem Läs mer

Spännande teknik

Tillbyggnaden av Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus är ett omfattande projekt som beräknas ta ca. 5 år att färdigställa. Till hjälp i arbetet används en ny programvara som skapar en tredimensionell överblick av projektet under byggprocessen. Dalux Field som används, är en webbaserad programvara för produktionsskyddet i ett byggprojekt. I programmet går det att ladda upp 2D-ritningar och 3D-modeller över projektet som sedan finns tillgängliga i mobil- och webbapplikationen.

Projekt

Klicka på bilderna för att läsa mer om projekten.

Kontakt:

Bergendahls El Projekt AB
Omvägen 2H
412 75 Göteborg
Växel: 031-725 12 00
Hitta till oss