fbpx

Bergendahls El Service

Vilka är vi?

Bergendahls El Service genomför uppdrag som innebär service och installation av elanläggningar inom industri, kontor och bostäder. Vi utför totallösningar vid lokalanpassningar av till exempel kontor och butiker, och har en mångårig erfarenhet av att serva samtliga el- och teleinstallationer. Vi utför även energieffektivisering av fastigheter. Bergendahls El Service är beläget i Göteborg och har idag 21 anställda.

 

Bergendahls El Gruppen

Bergendahls El Service är en del av koncernen Bergendahls El Gruppen. Tack vare detta har vi tillgång till sakkunskap inom många olika typer av el-arbeten. Det ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder tjänster inom el/tele med en bred och hög kompetens.

 

Våra medarbetare

Vår personal har hög kompetens, gedigen erfarenhet och får fortlöpande utbildning inom teknik- och miljöområdet. Detta för att kunna uppfylla de höga krav som vi alltid ställer på oss själva och det vi gör. Är du på jakt efter nästa utmaning? Gå in på Bergendahls El/karriär och se vilka tjänster som ligger ute. Om det är så att du inte hittar någon tjänst som passar in på din profil, så tveka inte att höra av dig till oss ändå! Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som kan elbranschen. 

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här.

Kontakt:

Bergendahls El Service AB
Omvägen 2H
412 75 Göteborg
Växel: 031-725 12 00
Hitta till oss