fbpx

Belysningssystem

Bergendahls El Projekt erbjuder kunskap och ett förtroendefullt samarbete i ditt projekt. Vi har 25 års erfarenhet kring professionell belysning och leverantörers olika tekniska belysningssystem, allt ifrån enkelhet ”plug & play” till avancerade programmerbara DALI belysningssystem samt KNX fastighetssystem. Vi har idag kunskap och resurser att kunna hjälpa till med både stora och små projekt.
Läs mer om våra referensprojekt.

Med ”rätt system på rätt plats”, kan vi säkerställa maximal energibesparing och bästa komfort i fokus samt för minsta kostnad över tid.

Vi kan erbjuda

  • Projekteringsstöd/Rådgivning
  • Service
  • Programmering
  • Utbildning
  • Besiktning

Vi vill vara en given samarbetspartner som erbjuder projekteringsstöd och rådgivning i projektet. Exempelvis kan vi erbjuda service med kontroller av befintliga anläggningar för att bibehållen funktionalitet, komfort och säkerhet men även visuella effekter.

Ett bra exempel på detta är funktionstester av anläggningar såväl nya som befintliga, där vi lämnar egenkontrollsdokument tillsammans med nödvändig dokumentation efter utfört uppdrag.

Genom rådgivning och åtgärdsanalyser till projektet hjälper vi att ta fram rätt system och rätt komponenter till anläggningar enligt önskade funktionsspecifikationer.

Vi ser till att ge gamla anläggningar nytt liv genom att ta fram nya lösningar som sparar både energi och pengar. Efter genomförd felsökning av gamla system presenterar vi en åtgärdsplan på plats eller via fjärrstyrning där det är möjligt.

 

Om du önskar projekteringsstöd, rådgivning eller få hjälp med programmering alternativt service av din anläggning, så tveka inte ta kontakt med oss för vidare diskussioner hur vi kan vara din samarbetspartner. Hör av dig till vår tekniska rådgivare Mikael Nyqvist på telefonnummer 031-725 12 89 elle via majl på mikael.nyqvist@bergendahlsel.se. Vi ser framemot att höra av ifrån dig och diskutera hur vi kan hjälpa till i dina styrsystemsprojekt.

Vi skapar smarta lösningar som hjälper dig spara energi och pengar