Bergendahls El Projekt gör stor satsning på belysningssystem

Mikael Nyqvist med spetskompetens inom området belysningssystem har börjat en anställning hos Bergendahls El Projekt i Göteborg. I en helt nyinsatt roll som teknisk rådgivare kommer Mikael utgå ifrån Habo nära Jönköping men även förlägga stor del av arbetet på Göteborgskontoret.

Den ny insatta tjänsten är en mångfasetterad roll med fokus på belysningssystem som innebär ett brett spann mellan allt från att vara teknisk rådgivare i projekt till att hålla utbildningar för uppdragsgivare externt och internt. Mikael kommer ha ett stort ansvar vid programmeringsprojekt och i första hand tillsammans med egna programmerare inom Bergendahlskoncernen. För Bergendahls El Projekt innebär anställningen ökad kompetens innanför företagets egna väggar samt en möjlighet att också kunna erbjuda kompetensutveckling för externa parter.

Tapio Hattara VD för Bergendahls El Projekt menar att fördelarna med en sådan resurs är många och att Mikael blir en stor tillgång.

– Vi vill sätta en god standard när det kommer till kompetens inom området belysningssystem samt vara den drivande motorn i utvecklingen. Mikael kommer vara en stor tillgång inte bara för Bergendahls El Projekt utan också för hela koncernen.

Mikael ansluter till Bergendahls El med 24 års erfarenhet från Fagerhult Belysning varav de senaste 12 åren som teknisk rådgivare för styrsystem. Med rötter som elektriker har Mikael bra förståelse kring branschens olika områden och krav.

Välkommen Mikael – Tillsammans rör vi oss mot nästa steg för Bergendahls El Projekt.