fbpx

Bergendahls El ställer ut på Elfack 2019

Boka in 7-10 maj på Svenska Mässan i Göteborg! Då kommer Bergendahls El finnas på plats på Elfack. Nordens största mötesplats för hela el- och energibranschen. Här kommer vi visa våra idéer på hur Göteborg ska växa och hur nya medarbetare ska hjälpa oss skapa mer kraft.

Som elteknikföretag är ambitionen att presentera oss för en bredare marknad, och gör detta i rekryteringssyfte. Vi hoppas på att kunna knyta kontakter med fler moderna elektriker som är redo att utveckla en spännande marknad.

Såväl bolagschefer som elektriker kommer vara på plats för att kunna svara på alla era frågor. De kommer stå där tillsammans med våra experter inom belysningssystem och KNX för att förklara hur våra lösningar kan spara både tid och förbättra hälsan.

På Elfack får vi möjligheten att visa upp vårt varumärke och vår organisation på nordens största mötesplats för el- och energibranschen. De som besöker vår monter kommer att se att vi är ett elteknikföretag med en enorm kompetens och erfarenhet inom ett brett spann från elinstallation till utveckling av välfärdssystem, säger koncernchef Lars Olin. 

Håll utkik efter mer information!
Du kan även gå in på den Elfack.com för att läsa mer. Klicka här