fbpx

Bergendahls El och framtiden

Jämställdhet och mångfald blir en allt viktigare fråga i svenska företag. På Bergendahls El vill vi ta oss an framtiden som ett företag där jämställdhet och mångfald är en självklarhet.

Vi har bestämt oss för att ta den här frågan på allvar. På riktigt. Därför har vi involverat en rad personer i det här arbetet, personer som verkligen kan svara på vad vi behöver göra för att säkerställa att vi tänker rätt i de här frågorna i framtiden.

Vi började med att samla en grupp kvinnliga anställda. Sedan pratade vi med mammor, partners och döttrar till våra medarbetare.

Det blev dynamiska, roliga och intressanta samtal, där vi fick massor av input. En del av resultatet kanske du har tagit del av, i form av annonser i Göteborgs-Posten eller på nätet – eller i form av radioreklam.

Varför gör vi detta, undrar du? Den frågan är fullt befogad, och svaret är ganska enkelt: det handlar om affärer.

För att vi ska kunna fortsätta konkurrera om nya uppdrag och vinna affärer, måste vi ha rätt personal. För att rekrytera rätt personal måste vi uppfattas som ett modernt företag med schyssta värderingar. Dessutom tror vi att ett modernt företag med schyssta värderingar har bäst möjligheter att konkurrera om de bästa uppdragen.

Du kanske har fler frågor, eller vill veta mer om all den input som kom fram under våra samtal med personal, mammor, partners och döttrar? Då ska du hålla utkik här på vår webbplats, eller följa oss på Facebook.

Är du ute efter nästa utmaning och letar jobb?  Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare. Klicka på länken för att se vilka lediga tjänster som ligger ute, eller skicka in en spontanansökan.