fbpx

 Lediga tjänster hos oss

På den här sidan listar vi de lediga tjänster inom Bergendahls El just nu.  Om det är så att du inte hittar någon tjänst som passar in på din profil, så tveka inte att höra av dig till oss ändå, du hittar mer information om varje bolag under affärsområden. Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som kan el, tele och larm.

Bergendahls El från insidan

Få en inblick i Bergendahls El från insidan. Vilka roller finns det egentligen i en elkoncern med totalt 7 bolag? Först ut är Linda Holmqvist, Projektledare på Bergendahls El Projekt.

Läs mer

Vi arbetar i en gubbig bransch med gammaldags värderingar. Vill du hjälpa oss ändra på det?

Andelen kvinnor i elektrikeryrket är låg. Skrämmande låg. Det vill vi ändra på. Men för att lyckas med det behöver vi nya, modiga medarbetare som också vill se jämställdhet och mångfald i vår bransch. Är du en av alla de som känner att elbranschen behöver förnyas? Då är du varmt välkommen till oss!

Läs mer om vårt jämställdhetsarbete

Serviceelektriker till Bergendahls El Kungälv

Arbetsbeskrivning: Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Kungälv kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos våra kunder som består av allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna varierar stort från dag till dag vilket våra elektriker uppskattar. Du kommer att ha egen…

  • Kungälv
  • Sista ansökningsdag: 27/2

Se även lediga tjänster hos: