fbpx

Entreprenadelektriker till Bergendahls El Syd

Göteborg
Sista ansökningsdag: 15/12

Bergendahls El Syd AB arbetar i en expansiv bransch och vi har en tydlig ambition av att växa – därför söker vi dig, Entreprenadelektriker med stort kunnande och engagemang.

Arbetsbeskrivning:
Som elektriker hos Bergendahls El Syd kommer du företrädesvis att utföra el- och teleinstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform. Vi söker tjejer och killar med god social kompetens och moderna värderingar. Du är noggrann och engagerad med goda erfarenheter som elektriker.

Bakgrund & Erfarenhet:
Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt minst 2 års erfarenhet av elinstallationsarbeten.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare. Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och god verbal förmåga.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med bra förmåner och stora möjligheter till att på sikt ansvara för projekt som ledande montör.

Tjänsten:
Tjänsten är heltid, projektanställning 2 år med möjlighet till förlängning, med tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan tillsammans med CV mailas till pierre.rundwall@bergendahlsel.se eller skickas in via formuläret nedan.

Sista ansökningsdag är 15/12, rekrytering sker löpande.

Vi betackar oss för erbjudanden från rekryteringsföretag avseende denna tjänst.

Ansök

Ansök till tjänst

Stäng

  Namn

  E-postadress

  Ämne

  Meddelande

  CV

  Lägg till fil
  (OBS! Vi tar endast emot filer i PDF-format, på grund av risken för virus med mera.)