fbpx

Ledande montör till Bergendahls El Projekt

Göteborg
Sista ansökningsdag: 28/2

Bergendahls El Projekt AB arbetar i en expansiv bransch och vi har en tydlig ambition av att växa – därför söker vi dig. Ledande montör med stort kunnande och engagemang.

Arbetsbeskrivning:
Som ledande montör hos Bergendahls El Projekt kommer du företrädesvis tillsammans med våra projektledare att ha utförandeansvar för el- och teleinstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform. Vi söker DIG med god social kompetens och moderna värderingar. Du är noggrann och engagerad med goda erfarenheter som ledande montör.

Bakgrund & Erfarenhet:
Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt med flerårig erfarenhet inom installationsarbeten. Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel och ansvarstagande samt värderar och respekterar andra i din omgivning. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och god verbal förmåga. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med bra förmåner och stora möjligheter utvecklas i din roll.

Tjänsten:
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi betackar oss för erbjudanden från rekryteringsföretag avseende denna tjänst.

 

Skicka din ansökan till: linda.holmqvist@bergendahlsel.se

Ansök

Ansök till tjänst

Stäng

Namn

E-postadress

Ämne

Meddelande

CV

Lägg till fil
(OBS! Vi tar endast emot filer i PDF-format, på grund av risken för virus med mera.)