fbpx

Ledande montör till Bergendahls El Service

Göteborg
Sista ansökningsdag: 29/11

Om Företaget:

Bergendahls El Service genomför uppdrag som innebär service och installation av elanläggningar inom industri, kontor och bostäder. Vi utför totallösningar vid lokalanpassningar av till exempel kontor och butiker, och har en mångårig erfarenhet av att serva samtliga el- och teleinstallationer. Vi utför även energieffektivisering av fastigheter. Bergendahls El Service är en del av koncernen Bergendahls El Gruppen som utgörs av 7 dotterbolag alla med olika spetskompetenser inom elteknik. Tillsammans får vi bredd och djup, vilket ger oss möjlighet att lösa komplicerade och utmanande uppdrag.

Arbetsbeskrivning:
Som ledande montör hos Bergendahls El Service kommer du företrädesvis tillsammans med våra projektledare att ha utförandeansvar för el- och datainstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform. Vi söker DIG med god social kompetens och moderna värderingar. Du är noggrann och engagerad med goda erfarenheter som ledande montör.

Bakgrund & Erfarenhet:
Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt med flerårig erfarenhet inom installationsarbeten. Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel och ansvarstagande samt värderar och respekterar andra i din omgivning. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och god verbal förmåga. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med bra förmåner och stora möjligheter utvecklas i din roll.

Tjänsten:
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan 

Ansökan tillsammans med CV mailas till mats.nylen@bergendahlsel.se eller skickas in via formuläret nedan.

Vi betackar oss för erbjudanden från rekryteringsföretag avseende denna tjänst.

 

 

 

 

 

Ansök

Ansök till tjänst

Stäng

  Namn

  E-postadress

  Ämne

  Meddelande

  CV

  Lägg till fil
  (OBS! Vi tar endast emot filer i PDF-format, på grund av risken för virus med mera.)