fbpx

Serviceelektriker till Bergendahls El Kungälv

Kungälv
Sista ansökningsdag: 27/2

Arbetsbeskrivning:
Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Kungälv kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos våra kunder som består av allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna varierar stort från dag till dag vilket våra elektriker uppskattar. Du kommer att ha egen servicebil.

 

Om Företaget:
Bergendahls El Kungälv genomför uppdrag som innebär service och installation av elanläggningar inom industri, kontor och bostäder. Vi utför totallösningar vid lokalanpassningar av till exempel kontor och butiker, och har en mångårig erfarenhet av att serva samtliga el- och teleinstallationer. Vi utför även energieffektivisering av fastigheter. Bergendahls El Kungälv är en del av koncernen Bergendahls El Gruppen som utgörs av 6 dotterbolag alla med olika spetskompetenser inom elteknik. Tillsammans får vi bredd och djup, vilket ger oss möjlighet att lösa komplicerade och utmanande uppdrag.

 

Bakgrund & Erfarenhet: 
Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av elinstallationsarbeten.

Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en elteknikkoncern med bra förutsättningar. Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och verbal förmåga.

 

Vi erbjuder dig: 
Som anställd hos Bergendahls El Kungälv ger vi dig möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.

Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Bergendahls El Gruppens förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.

 

Tjänsten:
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde omgående.

Vid frågor betr. tjänsten – kontakta Robert Wigbring , 0303-44 00 73.

Ansök

Ansök till tjänst

Stäng

Namn

E-postadress

Ämne

Meddelande

CV

Lägg till fil
(OBS! Vi tar endast emot filer i PDF-format, på grund av risken för virus med mera.)