fbpx

Serviceelektriker till Bergendahls El Service AB

Göteborg
Sista ansökningsdag: 30/1

Bergendahls El Service AB stärker kompetensen och söker serviceelektriker med stort kunnande och engagemang.

Om Företaget:
Bergendahls El Service genomför uppdrag som innebär service och installation av elanläggningar inom industri, kontor och bostäder. Vi utför totallösningar vid lokalanpassningar av till exempel kontor och butiker, och har en mångårig erfarenhet av att serva samtliga el- och teleinstallationer. Vi utför även energieffektivisering av fastigheter. Bergendahls El Service är en del av koncernen Bergendahls El Gruppen som utgörs av 7 dotterbolag alla med olika spetskompetenser inom elteknik. Tillsammans får vi bredd och djup, vilket ger oss möjlighet att lösa komplicerade och utmanande uppdrag.

Arbetsbeskrivning:
Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Service kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos våra kunder som består av allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna varierar stort från dag till dag vilket våra elektriker uppskattar.

Bakgrund & Erfarenhet:
Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har gärna minst 5 års erfarenhet som elektriker men även ni med färre år i yrket är välkomna att söka.
Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en engagerad, nyfiken och lösningsinriktad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en elteknikkoncern med bra förutsättningar. Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig med ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och verbal förmåga.

Vi erbjuder dig:
Som anställd hos Bergendahls El Service ger vi dig möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.
Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför regelbundna hälsokontroller och friskvårdsbidrag.

Tjänsten:
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Rekryteringsprocessen pågår löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor betr. tjänsten – kontakta Mats Nylén, 031-7251427

Ansök

Ansök till tjänst

Stäng

  Namn

  E-postadress

  Ämne

  Meddelande

  CV

  Lägg till fil
  (OBS! Vi tar endast emot filer i PDF-format, på grund av risken för virus med mera.)