fbpx

Milstolpar för 2018

Nytt år nya möjligheter brukar det låta – så låter det även 2018. Det nya året har mycket spännande att erbjuda bl.a. fortsätter arbetet med Partille Port. Bergendahls El Projekt arbetar i dagsläget med etapp 3 och 4 som beräknas stå färdigt senare under våren. Samtidigt kan vi summera ett mycket bra 2017 som bjöd på goda resultat och många fina samarbeten.

2017 års satsningar för jämställdhet och mångfald är numer en etablerad mentalitet som hela koncernen arbetar efter. Vi vill fortsätta vara en föregångare i branschen för att minska klyftorna mellan män och kvinnor.

Bergendahls El Projekt besökte under 2017 ett antal gymnasieskolor. I och med mötena vill vi utveckla våra kvalitetsmål och ta reda på elevernas syn på en bra arbetsgivare. Projektet som sträcker sig över tre år är tänkt att infatta besök hos elever i årskurser från åttondeklass hela vägen upp till tredje året på gymnasiet. Under 2018 kommer Bergendahls El Projekt främst besöka årskurs ett och två på gymnasieskolor.

En tillbakablick i historien

En historia som sträcker sig hela vägen bak till 1909 är värld att dela med sig av. Under vintern och våren kommer vi gräva i arkiven för att dela med oss av tillbakablickar på historien som har varit och hur vi har tagit oss till där vi är idag. Under hashtagen #bergendahlstbt kommer ni kunna följa oss på sociala medier där vi återger kopplar vår historia till hur vi arbetar 2018. Publiceringarna kommer ut en gång i veckan varje torsdag.

Vi ser fram emot att ta nya tag och göra 2018 till det bästa året hittills!
Glöm inte att följa oss på sociala medier.

 

Relaterade artiklar:

Nya året rivstartar med MVT 23-24 januari

Bergendahls El vill bidra till integration genom arbete

Bergendahls El Projekt AB gör besök på Gymnasieskolor!