fbpx

Bergendahls El söker moderna elektriker

Bergendahls El arbetar på en expansiv marknad. Det byggs så det knakar i
Västsverige, och så kommer det att vara under en ganska lång period framöver. Därför söker vi just nu moderna elektriker.

Bergendahls El växer och för att möta kraven i branschen behöver vi fler moderna elektriker. Vi tror att ett modernt företag med schyssta värderingar har bäst möjligheter att konkurrera om de bästa uppdragen.

Medarbetarna är den viktigaste tillgången för Bergendahls El-koncernen. Duktig, kompetent och engagerad personal har fört oss dit vi är idag, och vår strategi för att växa vidare är att fortsätta satsa på våra medarbetare.

På den här sidan listar vi de tjänster som är lediga inom Bergendahls El just nu.  Om det är så att du inte hittar någon tjänst som passar in på din profil, så tveka inte att höra av dig till oss ändå! Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som kan el, tele och larm.

Elektra Elteknik söker ställverksmontörer
Elektra arbetar främst med ställverksentreprenader, vilket kan inkludera hög-, mellan- och lågspänning, transformatorer, reservkraftaggregat, centraler m.m. Just nu efterfrågas ställverksmontörer för uppdrag i Göteborg.

Vi erbjuder chansen till ett arbete i Göteborg med riktigt duktiga och härliga medarbetare. Lär mer

Läs mer

Bergendahls El Projekt söker engagerade elektriker
På Bergendahls El Projekt samlar vi spetskompetensen inom större entreprenader. Idag har vi ca. 55 anställda och genom noggrann planering, tydlig styrning och ett professionellt utförande skapar vi hög kvalitativa lösningar.

Här får du möjligheten att ta stort ansvar och utvecklas i arbetet. Bergendahls El Projekt AB arbetar i en expansiv bransch och vi växer så att det knakar – därför söker vi dig. Entreprenadelektriker med stort kunnande och engagemang.

Läs mer

 

Bergendahls El Service stärker kompetensen och söker serviceelektriker med stort kunnande och engagemang

Vi söker tjejer och killar med god social kompetens. Du är noggrann och engagerad och har gärna minst 5 års erfarenhet som elektriker men även lärlingar och ni med färre år i yrket är välkomna att söka.

Läs mer