fbpx

Om Bergendahls El

Efter drygt hundra år i branschen har vi lärt oss ett och annat. Till exempel att sammankopplad kompetens gör oss starkare. Bergendahls El är idag ett komplett elteknikföretag med en mycket bred kunskap och kompetens.

Drygt hundra år i branschen

Bergendahls El AB grundades redan 1909 av Olof Bergendahl och under åren har vi byggt upp ett gediget och mångsidigt kunnande inom elteknik- och säkerhetsområdet. Genom att vi inkorporerat flera andra bolag i elbranschen i vårt företag är vi idag ett komplett elteknik- och säkerhetsföretag med en mycket bred kompetens och kunskap. Vi verkar inom områdena nybyggnation, service,  ROT, ställverksinstallationer, byggnads- och industriautomation samt larm, data och tele.

 

Stort företag med flexibel profil

De senaste åren har vi expanderat kraftigt – vår omsättning ligger runt drygt en kvarts miljard och vi har närmare 200 anställda fördelade på moderbolaget samt de 6 produktionsbolagen i koncernen.

Moderna tider kräver modern kunskap

Eftersom vi vill ligga i frontlinjen för den moderna tekniken och kunna hålla högsta möjliga standard och kvalitet på våra arbeten är kompetensutveckling av vår personal en viktig del i verksamheten. Det tillgodoser vi genom att kontinuerligt låta våra medarbetare delta i kurser och seminarier.